Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Battlefield Vietnam Yükleme Sorunu ( +3500 )

Battlefield Vietnam Yükleme Sorunu ( +3500 )
0
144

Similar threads

arkadaşlar birisi battlefield vietnam\Mods\BattlefieldVietnam\Music dosyasını upload edebilirmi oyunda birden hata vermeye başladı hata belgelerine baktım battlefield vietnam\Mods\BattlefieldVietnam\Music dosyasında sorun var çok acil lazım
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
arkadaşlar battlefield vietnam ı kurdum sonra oyunu güncelleme dosyasını indirdim fakat kurmayı deneyince yeterli yer olmasına rağmen yer yok uyarısı veriyor nasıl düzeltebilirim?ayrıca ben oyunu E:diskine kurdum güncellemeyi C:diskinden e ye nasıl düzeltebilirm ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaslar yeni pc topladım 1 ay oluyor toplayalı özellikleri cok iyi sistem şu ASUS M5A97 AMD 970 AM3+ DDR32133 Anakart AMD Phenom II X4 970 3500MHz Soket AM3 İşlemci SAPPHIRE Radeon HD6950 1 GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı ( çift fanlı) Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
beyler oyunu yeni aldım patch 11 dosyasıyla birlikte kurmama ve ***** ide yapmama rağmen oyunu açmak için tıkladığımda dirtexe dosyasında hata veriyo böyle bi sorunla karşılaşan varmı ne yapmam lazım forumda bunla ilgili yeni konu bulamadığımdan yeni konu açtım
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar allah aşkına yardım edin çıldırıcam yoksa fulloyun dan tam 37 part her biri 200 megabayt oyunu teek teeeekk indirdim hepsi winrar içinde ilk partı açıp içindeki 0606iso dosyasını cıkartıp deomon tools ile kurmamı söylediler ama cıkmıyo o dosyaa yaaaa(( yüzde 5 e gelince parola...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt