Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Battlefield bad company 2 Siyah ekran

Battlefield bad company 2 Siyah ekran

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
beyler oyuna giriorum bir ses gelior sora ekran siyah ve tek mause gözküor başka sesde gelmior öle duruyorEkran kartından kaynaklanır diyorlar ama benim ekran kartım Nvidia GeForce 9400 GT 1 Gb Ram 3 Gb İşlemci de uyuyor Bunun oyunu kaldırması lasım deriver güncellemeside yap ondanda kaynaklanabilir diyenler wardı onuda yaptım ama hala ayynı siyah ekran sorun nerde bilen yardım etsin

Battlefield Bad company 2 sistem gereksinimi
Core 2 Duo 20GHz işlemci
2GB Ram
256 MB GeForce 7800 GT veya ATI X1900
Bad Company 2 için 15GB boş alan

Similar threads

Beyler yardm Battlefield bad company 2 oynayan varsa yardım lütfen ben şimdi oyuna giriş yapıyorum server browserden açılırken birden ekran kararıyo ve notice hatası alıyorum lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Herkese Kolay Gersin, BattleField Bad Company 2 oyunun grafiklerini çok iyi tamam ama aklıma gelen tüm ayarları denedim bir türlü AA filtresini uygulayamadım Görüntü çok cache görünüyor Kullandığım sistem; 512MB HD 3870 OC 2GB RAM Quard AMD işlemci Kullandığım Yöntemler; CCC ekranında AA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Battlefield: Bad Company 2 Bonus silahlar: Multiplayermenusune gidin ve UnlockablesBolumune yazin try4ndrunf0rcov3r M60 Makineli T?fek your3mynextt4rget QBU88 Sniper Rifle cov3r1ngthecorn3r Uzi kullanin arkadaslar
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Battlefield bad company 2 mouse problem Battlefield bad company 2 oyunu açıyorum ilk bölümde mouse çalışmıyor? Battlefield bad company 2 oyunun simgesini kopyaladığınız dosyanın içindeki tex dosyaları dahil hepsini kopyala düzeliyoroyunun olduğu dizinin içerisine kopyalarsanız sorun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
256
Battlefield bad company 2 mouse problem Battlefield bad company 2 oyunu acıyorum ilk bolumde mouse calışmıyor? Battlefield bad company 2 oyunun simgesini kopyaladığınız dosyanın icindeki tex dosyaları dahil hepsini kopyala duzeliyoroyunun olduğu dizinin icerisine kopyalarsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt