Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Battlefield bad company 2 nin hileleri cikdi.iste bunlar

Battlefield bad company 2 nin hileleri cikdi.iste bunlar
0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Battlefield: Bad Company 2

Bonus silahlar:
Multiplayermenusune gidin ve UnlockablesBolumune yazin
try4ndrunf0rcov3r M60 Makineli T?fek
your3mynextt4rget QBU88 Sniper Rifle
cov3r1ngthecorn3r Uzi
kullanin arkadaslar

Similar threads

beyler oyuna giriorum bir ses gelior sora ekran siyah ve tek mause gözküor başka sesde gelmior öle duruyorEkran kartından kaynaklanır diyorlar ama benim ekran kartım Nvidia GeForce 9400 GT 1 Gb Ram 3 Gb İşlemci de uyuyor Bunun oyunu kaldırması lasım deriver güncellemeside yap ondanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Beyler yardm Battlefield bad company 2 oynayan varsa yardım lütfen ben şimdi oyuna giriş yapıyorum server browserden açılırken birden ekran kararıyo ve notice hatası alıyorum lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Herkese Kolay Gersin, BattleField Bad Company 2 oyunun grafiklerini çok iyi tamam ama aklıma gelen tüm ayarları denedim bir türlü AA filtresini uygulayamadım Görüntü çok cache görünüyor Kullandığım sistem; 512MB HD 3870 OC 2GB RAM Quard AMD işlemci Kullandığım Yöntemler; CCC ekranında AA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Battlefield bad company 2 mouse problem Battlefield bad company 2 oyunu açıyorum ilk bölümde mouse çalışmıyor? Battlefield bad company 2 oyunun simgesini kopyaladığınız dosyanın içindeki tex dosyaları dahil hepsini kopyala düzeliyoroyunun olduğu dizinin içerisine kopyalarsanız sorun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
258
Battlefield bad company 2 mouse problem Battlefield bad company 2 oyunu acıyorum ilk bolumde mouse calışmıyor? Battlefield bad company 2 oyunun simgesini kopyaladığınız dosyanın icindeki tex dosyaları dahil hepsini kopyala duzeliyoroyunun olduğu dizinin icerisine kopyalarsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt