Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Battlefield 4'de Directx 11'i Kapatma

Battlefield 4'de Directx 11'i Kapatma

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar oyunum orjinal, ekran kartım gtx470 oyun haliyle directx 11'de çalışıyor Açık betada oyunun bulunduğu yere cfg dosyası atarak konsol komutları ile directx 11'i kapatabiliyordum
Şimdi oyun full sürümünde ne tür komut girersem gireyim oyunu directx 9'da açamıyorum Bayağıdır bununla ugrasıyorum, oyun directx 11'de cok kasıyor eğer directx 9'da çalıştırabilirsem bu dertten kurtulmuş olacağım

Similar threads

Empire Earth 2 Oyun esnasında ENTERe basın, açılan pencereye icheat yazın ve enter'a basın Tekrar enter'e basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin: # loot Bütün kaynaklara ekstra 10000 ekler # give tech Extra 50 teknoloji puanı verir # epoch up Bir çağ atlar # play god Ölümsüzlük #...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Empire Earth 2 Oyun esnasında ENTERe basın, açılan pencereye icheat yazın ve enter'a basın Tekrar enter'e basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin: # loot Bütün kaynaklara ekstra 10000 ekler # give tech Extra 50 teknoloji puanı verir # epoch up Bir çağ atlar # play god Ölümsüzlük #...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Accelerator Oyun sırasında Ctrl tuşunu basılı tutup aşağıdaki kodları kullanın: Kod Sonuç muchmoney $130,000 allweapons Tüm silahlar helpme Hasarı onarır agressor Sınırsız silahlar booster daha fazla hızlanma Act of War: Direct Action Single player modunda ENTER'e basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt