Baton Kek Kalıbında İrmikli Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram süzme yoğurt
- 300 labne peyniri
- 2 adet yumurta
- 1 su b şeker
- 1 su bardağından 1 parmak eksik krema
- 1 paket vanilyalı puding
- 1 paket vanilin
- 125 gram eritilmiş tereyağı
- 2 yemek kaşığı irmik
- 1 yemek kaşığı limon suyu
Baton Kek Kalıbında İrmikli Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yoğurt, labne peynir, şeker ve vanilini çırpıcı tel ile çırpalım.
- Yumurtaları ekleyip, tekrar karıştıralım.
- Eritilmiş tereyağ, krema, puding tozu, irmik ve limon suyunu ekleyip karıştırın.
- Kalıbı yağlı kağıt ile serin.
- Kalıba aktarıp düzeltin.
- Önceden ısıtılmış 175 derecede fırında yaklaşık 60-70 dakika pişirin.
- Fırını kapatın, kapağını hafif aralıklı bırakarak keki fırında ılımaya bırakın.
- Fırından çıkarın ve soğuduktan sonra aykırı çevirin ve servis edin. Afiyet olsun
????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.