Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Batman Arkham City oyun hatası yardım lütfen

Batman Arkham City oyun hatası yardım lütfen
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
penguen ile karşılaşcam elinde buz silahı var tam o kısma gelince oyun hata veriyor ve atıyor şöyle bir hata yazıyor

QAAPPROVEDBUILDJANUARY2011 424000 11042019 15:0524 (Wwise: 201110 #3886) Game

Address 0x77785b68 (filename not found) in C:\Windows\SYSTEM32\KERNELBASEdll
Address 0x473821 (filename not found) in D:\Oyunlar\Batman Arkham City\Binaries\Win32\BatmanACexe
Address 0x4a3d8d (filename not found) in D:\Oyunlar\Batman Arkham City\Binaries\Win32\BatmanACexe

nedir bunun çaresi?

Similar threads

arkadaşlar batman arkham city oyununu yüklemeye çalışıyorum ama directx yerine gelince dxerrorlog hatası vererek kapatıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Steam indirim çılgınlığı devam ediyor. Oyun platformunun hafta ortası çılgınlığı ile sunulan indirimli oyunlar, daha önce yüksek fiyatından dolayı alamadığınız oyunlara ulaşmanızı sağlıyor. Steam tüm zamanların satış rekorlarını kırmaya devam ederken, kısa süreli indirimlerle de oyunculara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaşlar oyun hatalarını nereye yazıyoruz bende bir hata var konuyu yanlı yere açmış olabilirim nereye yazdığımızı bulamadım yardımcı olmanızı istiyorum hata FEAR Extraction Pointoyunundan oyunu internetten indirip kurdum ama exe'e çift tıklayınca ((Failed to initialize FEAR expansion...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Geçtiğimiz ay içerisinde Steam tarafından duyurulan ve bu yıl üçüncü kez düzenlenen Next Fest kapsamında yüzlerce demo oyuncuların beğenisine sunuldu. Next Fest kapsamında birçok kaliteli indie oyun indirime girerken, ünlü yapımcılar da bu haftaya özel fırsatlarla oyuncuların karşısına çıkıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
oyunun hikaye bölümü çıktıktan sonra aynı sorun bendede olmaya başladı hikayenin belli bir kısmına gelince bi evin içine girip yaşlı bir kadınla konuşmaya başlıyor yani ara sahne geliyor sonra o sırada 5 10 saniye sonra donuyor ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt