Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başkentte trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı...

Başkentte trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı...
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Başkentte trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı Ankara'nın Etlik semtindeki trafik kazasında, çarpıştığı otomobille ışıklandırma direği aralarında sıkışan otomobilin sürücüsü öldü, yanındaki arkadaşı ile diğer otomobilin sürücüsü yaralandı Yozgat Bulvarı'ndaki kazada, Mükerrem Başağa (46) yönetimindeki 06 BC 1347 plakalı araba, aynı yönde gitmekte olan Hayrettin Âlem'ın kullandığı (28) 25 FH 813 plakalı otomobille çarpıştı Çarpışmanın etkisiyle sürüklenen Evren'ın kullandığı otomobil, Başağa yönetimindeki otomobille yakma direği arasında sıkıştı Kazanın arkasında, inşaat işçisi olduğu öğrenilen Hayrettin Evren ve yanındaki Murat Yılmaz (21) sıkıştıkları otomobilde bir vakit kurtarılmayı bekledi Durum yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çabalarıyla otomobilden çıkarılan yaralılardan Kâinat, ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı Sonradan Gülhane Askeri Tıp Akademisine götürülmek istenen Cihan, yolda öldü Dışkapı Şimşek Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan Yılmaz'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi Kazada hafif yaralanan öteki sürücü Başağa, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin arkasından gözaltına alındı  

858,505Konular
982,654Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt