Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

basit köfte tarifiniz varmı

basit köfte tarifiniz varmı
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kolay köfte tarifiniz varmı Yeni evliyim ve eşim köfteyi çok sevdiğinden gerçekleştirmek istiyorum fakat daha önce hiç köfte yapmadımBana kolayca yapabileceğim bir köfte tarifi verebilirmisiniz lütfennbasitkoftetarifinizvarmi5c59d46041d22alt  

Similar threads

pratik yaş pasta tarifi varmı Selamlar Oğlumun doğumgünü var ve pastayı kendim yapmak istiyorumHem daha hijyenik hem de ekonomik Acaba kolay pasta tarifiniz varmıdır ?pratikyaspastatarifivarmi5c59afb0369b0alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Tombul Köfte Tarifi Resimli Geçen gün bir arkadaşımda yedim çok hoşuma gitti oğlum ve eşimde fazla beğendi Utandım tarifini alamadım arkadaşlar, acaba rica etsem Tombul Köfte Tarifi Resimli istiyorum bana Tombul Köfte Tarifini verebilirmisiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Köfteli Ali Nazik Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patlıcan2 su bardağı yoğurt (İsteğe göre arttırıp eksiltebilirsiniz)100-150 gram kıyma1 adet yumurta Köfte baharatı Ekmek içi1 küçük soğan1 dış sarımsakTuzNanePulbiberYağ Köfteli Ali Nazik Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
çook istiyorum arkadaşlar lütfen yardim Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım yardimlarinizi bekliyorum Haziran 25 inde regl oldum ve 47 gün gecikmeyle birlikte ağustos 11 de hava değişimi olarak düşündüm kısa bir tatilimiz olmuştu Fakat hiç bu sekilde gecikmem olmazdı 3 senelik evliyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
basit çiğ köfte kolay ham köfte kolay çiğköfte çiğ köfte tarifi yapımı robotta Robotunuzun geniş olan kısmına 13 avuç çiğ köftelik bulguru 1 kaşık domates salçası,1 karış biber salçası (ev yapımı olsun),rendelenmiş soğanı,bol isot (fazla acı olmayanı var) , tatlı kırmızı biber,pul biber,az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt