Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı

Hoş geldin! Mehmet0147 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyimi

Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir

Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak

Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak

Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok

Similar threads

Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Başını kaşımaya vakti olmamak anlamı,Başını kaşımaya vakti olmamak nedir,Başını kaşımaya vakti olmamak deyimi Başını kaşımaya (kaşıyacak) vakti olmamak: Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamakBana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
B Harfi İle Başlayan Deyimler B Harfindeki Deyimler Baba adam: Ağır başlı, iyi yurekli, olgun, hoşgorulu, yaşlıca adamNe baba adammış meğer, ailesinden değil, komşularından bile kimseyi ihmal etmedi Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Akıl Karı Olmamak Deyiminin Anlamı Akıl Karı Olmamak Deyimi Akıl Karı Olmamak Sozu Deyimi Akıl karı olmamak deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı Akıllı, dengeli ve olculu bir kişinin yapacağı iş olmamak Akıl karımı şimdi senin yaptığın bu iş?
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Bir Dikili Ağacı Olmamak Deyiminin Acıklaması Bir Dikili Ağacı Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Bir Dikili Ağacı Olmamak Malı, mulku veya evi olmamak Ornek: Şu dunyada bir dikili ağacımız olmayacak bu gidişle
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
858,500Konular
982,388Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt