Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başına Belayı Satın Almak Deyiminin Anlamı

Başına Belayı Satın Almak Deyiminin Anlamı
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Başına Belayı Satın Almak Deyimi
Başına Belayı Satın Almak Anlamı Nedemek

Başına Belayı Satın Almak
Başına belayı satın almak Sıkıntı, uzuntu ve tedirginlik verici olduğunu sonradan anladığı bir işe kendi isteği ile girmiş bulunmak

Ornek: Nereden girdim bu inşaat işine, durup dururken başıma belayı satın aldım

Similar threads

Başına Belayı Satın Almak Deyimi Nedemektir, Başına Belayı Satın Almak Deyimi Ne Anlama Gelir, Başına Belayı Satın Almak Başına belayı satın almak Sıkıntı, uzuntu ve tedirginlik verici olduğunu sonradan anladığı bir işe kendi isteği ile girmiş bulunmak Ornek: Nereden girdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
B Harfi İle Başlayan Deyimler B Harfindeki Deyimler Baba adam: Ağır başlı, iyi yurekli, olgun, hoşgorulu, yaşlıca adamNe baba adammış meğer, ailesinden değil, komşularından bile kimseyi ihmal etmedi Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Aklına Gelen Başına Gelmek Deyiminin Anlamı Aklına Gelen Başına Gelmek Deyimi Ve Anlamı Aklına Gelen Başına Gelmek Deyimi Gelmek,deyimi,anlamı,acıklaması,nedir,ne ,demektir, Olmasından korktuğu şeyin zarar verici etkisine uğramakAklıma gelen başıma geldi, evi su bastı
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Aklını Başına Almak anlamı, Aklını Başına Almak ne demek,aklını başına toplamak anlamı,aklını başına devşirmek anlamı,aklını başına devşirmek ne demek,aklını başına toplamak ne demek Aklını Başına Almak (Toplamak, Devşirmek) Deyiminin Acıklaması Mantıksız, olcusuz davranışlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Başına Corap Ormek Deyimi Başına Corap Ormek Deyiminin Anlamı Nedir Bir kimseye, haberi olmadan, kotu duruma sokucu davranışta bulunmak, alt etmek icin gizlice plan kurmak Ornek: Onun başına bir corap orecekler diye korkuyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt