Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Başımıza Çuval Geçirenler

Başımıza Çuval Geçirenler
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Başımıza Çuval Geçirenler 1549300821 1549300821 basimizacuvalgecirenler5c58745a005a6basimizacuvalgecirenler5c58745a005a6 http:wwwhermeskitapcomcatalogimages9756237929r4cgndBundan Böyle bizim tavır sıramız geldi! Ödev her zaman konuşanın değil, Gerektiği zaman konuşanındır… Neyin ne süre gerektiğinin kararını da Türk milleti en yerinde zamanda verecektir!!! Ve işte o zaman her şey değişecek!!! Birkaç gün daha sonra ABD askerleri bir birliği basar ve askerlerimizin başına çuval geçirerek başka bir yere götürürler Birliğin başındaki binbaşı son derece gergindir Kendisine verilen belli emirle, karşılaştığı muamelenin kötülüğü aralarında bocalar lakin emre uyar Sorgulanacakları yere götürülürken bir çavuş binbaşıya: Komutanım niçin bize böyle bir emir verdiniz? Kadın kılığına gir deseydiniz daha eksik yıkılırdım! Bu ne biçim konuşma Mehmet, bizim töremizde komutanına böyle hitap etmek var mı? Komutanın siz bize askerin ağzı değil silahı konuşur derdiniz Silahımı susturdunuz onun için konuşuyorum Orada çatışsaydık öleceğimiz kesindi fakat ben ölümü tercih ederdim Vatanın askerinden isteyeceği şeylerin sınırı yoktur şimdi can vermekten daha fazlasını verdiğini ben de biliyorum Sen benim nasıl kahrolduğumu biliyor musun? Bu zillete yalnızca ülkem için katlanıyorum İnşallah bu işten sağ çıkmam Eğer sağ çıkarsam görevimden ayrılmak istiyorum Ülkeme her şeyimi veririm fakat siz benden haysiyetimi vermemi istediniz İnsan kalabilmek için bu görevi yapıyoruz İnsanlığımı elimden alırsanız yaptığımız işin ne anlamı kalır? Beni bu görevden alın çünkü yeniden böyle bir emrinizi dinlemem ve dövüşürüm İnsan olmayandan asker olur mu? Götürüldükleri yerde elleri çözülünce Mehmet Çavuş kendisini getiren Amerikan askerine bir yumruk atar Araya hemencecik Amerikalı albay girer ve Amerikan askerinin karşılık vermesini engeller Asker: Albayım bu tutsak bana yumruk attı siz beni engel Yazar: Mahir Kaynak Yayınevi: Truva Yayınları ISBN: 9756237929 Basım tarihi: Ocak 2006 Kategori: Araştırma Tenkit Test  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt