nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Başbakan Erdoğan'ın Annesi için ricası
Başbakanlık'tan baş sağlığı isteği
Başbakanlık Basın Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenaze töreniyle ilgili kayda değer ricasını açıkladı
Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklaması;
''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın anneleri Tenzile Erdoğan Hanımefendi, yarın (08 Ekim 2019) öğle vakti İstanbul'da Fatih Cami'inde kılınacak cenaze namazının ardından, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecektir
Merhumenin cenazesine iştirak çerçevesinde, medya kuruluşlarına baş sağlığı ilanı vermeyi, çelenk veya çiçek göndermeyi düşünenlerin, bunların yerine İSEGEVİstanbul Eğitim ve Gençliğe Hizmet Vakfı'na bağışta bulunmaları önemle rica olunur
Anılan Vakfın banka hesabına ilişkin ayrıntılar aşağıda sunulmaktadır:
İSEGEVİstanbul Eğitim ve Gençliğe Hizmet Vakfı
VAKIFBANK İstanbul, Vatan Caddesi Şubesi
IBAN No: TR420001500158007299233
Kamuoyuna saygıyla duyurulur''
Öte Taraftan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın yarın öğle vakti Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının gerisinde, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi
sabahleyin *
Başbakanlık'tan baş sağlığı isteği
Başbakanlık Basın Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenaze töreniyle ilgili kayda değer ricasını açıkladı
Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklaması;
''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın anneleri Tenzile Erdoğan Hanımefendi, yarın (08 Ekim 2019) öğle vakti İstanbul'da Fatih Cami'inde kılınacak cenaze namazının ardından, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecektir
Merhumenin cenazesine iştirak çerçevesinde, medya kuruluşlarına baş sağlığı ilanı vermeyi, çelenk veya çiçek göndermeyi düşünenlerin, bunların yerine İSEGEVİstanbul Eğitim ve Gençliğe Hizmet Vakfı'na bağışta bulunmaları önemle rica olunur
Anılan Vakfın banka hesabına ilişkin ayrıntılar aşağıda sunulmaktadır:
İSEGEVİstanbul Eğitim ve Gençliğe Hizmet Vakfı
VAKIFBANK İstanbul, Vatan Caddesi Şubesi
IBAN No: TR420001500158007299233
Kamuoyuna saygıyla duyurulur''
Öte Taraftan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın yarın öğle vakti Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının gerisinde, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi
sabahleyin *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.