Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

basak erkekleri daima mi boyle dengesiz olur?

basak erkekleri daima mi boyle dengesiz olur?
0
291

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bildiginiz gibi internet uzerinde bir basak erkegi ile tanistim
Whatsapta heb benim konusmami bekler mesela
Bende istiyorumki oda kendiligi konusun
Mesela once heb konusurdu, ne yapsa yapsin

Yanluz oturuyor)

Mesela onve televizyon baksaydi benimle konusurdu
Simdi örneğin diyor; tv bakicam, daha sonra yazarim, sonradan oluyor yazmuyor

Simdi diyorku 24 konusulmazki konusulmazda ama once oyle degildi

Bende böylece degisikleri sevmiyom

Niye boyle oldu

Similar threads

Arkadaslar yeni yilinizi kutlarim oncelikle Umarim yardimci olursunuz sorunumda bana Arkadaslar bundan 1 bucuk yil once internet uzerinden biriyle tanistik kiz tesettürlü ve bebek gibiydi inanin bana mankenler yaninda halt etmis boyle bir guzellik yok Lakin kiz yoldan cikmisdi oysa bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
inanin ask nedir simdi anladim Eger zamani geri cevirmek gibi bir durumum olsaydi bir sn bile dusunmeden 5 sen oncesine gider ve annemi dinlerdim kabul etmezdimSimdi buda nerden cikti diyeceksiniz ama olayin en basi burasi 5 sene once cok ani bir karar vererek ask olmadan biriyle evlendim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
MerhabaBen 29 yasindayim kiz 20Dugunde gordum asik oldum29 yasinda olmama rahmen daha once boyle birsey olmamistiNeyse mevzu bu kizUtangac filan degilimFacebooktan buldum gönder soyledimSoyle oldu Merhaba merve bunu nasil soyleyecegimi bilmiyorum,ama Senden etkilendim ben Bilmeni istedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
KONUMU BU FORUMDAKİ ÇOĞU BIREY BİLİYOR BİLMEYEN VARSA DİYE YAZIYORUM; evet baylar simdi yasadigim olaylari buraya yazsam kitap olur cok kisa bir ozetle anlatmaya calisacagim; evet bundan yaklasik 1 ay once ben pislik icinde yasiyordum kiz filan umrumda degildi cool takilirdim ve derslerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Merhaba, Oncelikle bu yaziyi bu sitede bulunan sadece erkek uyelerin degil bayan uyelerinde okumasini ve daha once ask, sevgi, haset gibi duygulari tatmis, yasadiklarina saygisini halen koruyan herkesin en azindan bir iki satirda olsa bir seyler karalamasini rica ediyorum Cunku suan net...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt