iltasyazilim
FD Üye
merhaba arkadaşlar şu sorunuma bilen birileri bi çare bulursa sevinirim
2 yıl önce MSI GX 600 oyun laptop makinası aldım ilk aldığım 6 ay boyunca inanılmaz güzel çalıştı ısınma sorunu yoktu her türlü oyunu yüksek çözünürlükte oynuyordum
ama şu an laptop yalan olmuş durumda inanılmaz bir ısınma sorunu var
15 dk oyun oynayamıyorum
Zalman Notebook Cooler ZMNC2000 aldığımda en iyilerden biriydi Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
üstüne üstlük notebook un alt kapağını açtım soğutucu direkt içine soğutma yapıyor
hatta kullanırken bataryayıda çıkararak kullanıyorum
üstüne üstlük servise yolladım ekran kartının chipi filan değiştirilde dendi
ama hala makina çok aşırı ısınıyor ve çat diye kapanıyor deli olmamak elde değil varmı bu konuda tecrübe sahibi fikir verebilecek arkadaşlar
2 yıl önce MSI GX 600 oyun laptop makinası aldım ilk aldığım 6 ay boyunca inanılmaz güzel çalıştı ısınma sorunu yoktu her türlü oyunu yüksek çözünürlükte oynuyordum
ama şu an laptop yalan olmuş durumda inanılmaz bir ısınma sorunu var
15 dk oyun oynayamıyorum
Zalman Notebook Cooler ZMNC2000 aldığımda en iyilerden biriydi Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
üstüne üstlük notebook un alt kapağını açtım soğutucu direkt içine soğutma yapıyor
hatta kullanırken bataryayıda çıkararak kullanıyorum
üstüne üstlük servise yolladım ekran kartının chipi filan değiştirilde dendi
ama hala makina çok aşırı ısınıyor ve çat diye kapanıyor deli olmamak elde değil varmı bu konuda tecrübe sahibi fikir verebilecek arkadaşlar
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.