Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Manco - Unutamıyorum

Barış Manco - Unutamıyorum
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Barış Manco Unutamıyorum Şarkı Sozu

Yıllar sonra yine karşındayım
Bırak biraz yanında kalayım
Sen tek mutlu ol başka arzum yok
Bense seni unutamıyorum

Duydum bugun evleniyormuşsun
Başkasının oluyormuşsun
Bense seni unutamıyorum

Doya doya son bir gormek istedim
Cok yakışmış beyaz gelinliğin
Bense seni unutamıyorum

Meraklanma tekrar gideceğim
Aranıza girmeyeceğim
Bense seni unutamıyorum

Bense seni unutamıyorum
Bir turlu seni unutamıyorum

Similar threads

Barış Manco Kara Sevda Şarkı Sozu Nasıl anlatsam bilemiyorum icim icime sığmıyor O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim icim yanıyor Eksi kırk derece soğuk suda bile yuzerim inanki Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Barış Manco Ruya Şarkı Sozu Yalnız bir gece yine sensizim odamda Keşke şimdi sen olsaydın yanımda Nerde eski gunler tum gusel anılar Dilerim onlar tekrar yaşanırlar Dayanamıyorum artık seni yokluğuna hayalinle hep kendimi Avutsam da Seni istiyorum ben hayalini değil Bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Barış Manco Sahilde Şarkı Sozu Yıllar once yine boyle bir ağustos akşamı Seninle yurumuştuk bu sahilde Bilmem hala benim gibi sen de hatırlar mısın El ele soz vermiştik bu sahilde Seni bana cok gorduler İnanmadın mı bana unutmam demiştim sana O sabah ayrılırken Şimdi bilmem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Gunaydın Bitanem Şiiri Gunaydın Bitanem,, Gunaydın bitanem,, gune gunaydın geceden sabaha uykudamıydın gorduysen bir ruya hayra yoraydın yureğine gunaydın sana gunaydın gunaydın taptığım sana bana gunaydın eşinede gunaydın ellerinle yıkasan silsen yuzunu yine bensiz actın sabahına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,505Konular
982,841Mesajlar
33,079Kullanıcılar
beyazkartalxSon üye
Üst Alt