Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Manco - Ne Ola Yar Ola

Barış Manco - Ne Ola Yar Ola
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Barış Manco Ne Ola Yar Ola Şarkı Sozu

Goklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan guzel kokan ne ola
Ruzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola
Ahu gibi gozleri baktıkca yurek yakan yar ola
Cennet bahcesi kokan goğsunde cicek acan yar ola

Damla damla yağmurdan boynu bukuk ciceklerden daha huzun verici ne ola
Sonbahar yaprağından hele akşam guneşinden daha icimi burkan ne ola
Buğulu gozleriyle yollarımı bekleyen yar ola
Islak dudaklarından bir garip turkusuyle yar ola

Goc eden kuşlar gibi gidip gelir umutlarım umudun otesinde ne ola
Goc eden kuşlar gibi gidip gelir umutlarım umudun otesinde ne ola
Nefesimde yaşayan sıcaklığı paylaşan yar ola
Yaşam denen uykudan uyanmasını bilen yar ola

Similar threads

Feridun Duzağac Ne Ola Yar Ola sozleri Ne ola yar ola şarkısı sozu Feridun Duzağac 2019 Feridun Duzağac Ne Ola Yar Ola şarkı sozleri Goklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan guzel kokan ne ola Ruzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Barış Manco Olum Allah'ın Emri Şarkı Sozu Olum Allah'ın Emri Akşam olunca kuşlar donerken bir huzun coker dolar gozlerim Issız ovaya yağmur inerken bir huzun coker dolar gozlerim Kim aramış kim bulmuş dertlerine care Olum Allah'ın emri ayrılık olmasaydı Gun batısında sular kararır bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Baris Manco Ne Ola Göklerden daha mavi denizlerden Daha derin topraktan hoş kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan Daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça kalp yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola Damla damla yağmurdan boynu bükük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Pepuk Kuşu Efsanesi pepuk kuşu hikayesi pepuk kuşu efsanesi nedir erzincan efsanesi Ben Bir Pepuk Kuşuyum Ben bir pepuk kuşuyum dalında yaralı duran dağların yamaclarında kenger nazlı bir kızın gozlerinde iki yetimlik ah! icinin kızıllığınca gul ve yangın her bahar lavlara korlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
sezai karakoc surgun ulkeden sozleri Senin kalbinden surgun oldum ilkin Butun surgunluklerim bir bakıma bu surgunun bir sureği Butun torenlerin şolenlerin ayinlerin dışında Sana geldim ayaklarına kapanmaya geldim Af dilemeye geldim affa layık olmasam da Uzatma dunya surgunumu benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt