Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bardakda Erikli Elmalı Frenk Üzümlü Crumble Tatlısı

Bardakda Erikli Elmalı Frenk Üzümlü Crumble Tatlısı
0
51

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
bardakda-erikli-elmali-frenk-uzumlu-crumble-tatlisi-1.jpg

Bardakda Erikli Elmalı Frenk Üzümlü Crumble Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 520 gram erik
  • 3 adet elma
  • 80 gram frenk üzümü
  • 150 ml şeker
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 vanilya çubuğu
  • 1 tarçın çubuğu
  • 100 ml portakal suyu
Crumble için gereken malzemeler:
  • 150 gram yulaf gevreği, ince
  • 100 gram kepekli un
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 100 gram tereyağı
Krema için gereken malzemeler:
  • 600ml krema
  • 30 gr şeker
  • İsteğe göre birkaç damla acı badem aroması

Bardakda Erikli Elmalı Frenk Üzümlü Crumble Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce erikleri ikiye bölün, çekirdeklerini çıkarın ve dörde bölün.
  2. Sonra elmaları ikiye bölün, çekirdeklerini çıkarın ve küçük ince küpler halinde kesin.
  3. Şekeri portakal suyuyla birlikte bir tencerede kısaca kaynatın.
  4. Bir vanilya çubuğunun özünü ve tarçın çubuğunu ekleyin ve devam kaynatın.
  5. Şimdi erik, elma, frenk üzümü ve limon suyunu ekleyip 10 dakika orta ateşte kaynattın.
  6. Crumble yapılışı:Crumble için gereken tüm malzemeleri derim bir yoğurma kabına alın ve iyice yoğurun.
  7. Ardından yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine ilave edin.
  8. 190 derece yaklaşık 25 dakika pişirin.
  9. Kremanın yapılışı:Kremayı sertleşene kadar çırpın.
  10. Şimdi şeker ve vanilya şekerini ekleyip kaşık yardımı ile karıştırın – tekrar mikserle karıştırmayın. Helal hoş olsun????.
Bardakda Erikli Elmalı Frenk Üzümlü Crumble Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt