Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bardak Tatlısı

Bardak Tatlısı
0
24

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Bardak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı tepeleme nişasta
  • 1 yemek kaşığı tepeleme un
  • 2 yemek kaşığı margarin
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 2 pk vanilya

Bardak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bir tencereye sütü ekleyip ,üzerine nişasta ,un ve şekeri ekleyerek ocağa alalım.
  2. Tel çırpıcı ile karıştırarak pişirelim.
  3. Üzeri göz göz olunca margarin ve vanilyayı ekleyelim.
  4. Margarin eriyene kadar karıştırarak pişirmeye devam edelim.
  5. Pişince altını kapatıp yapışmaması için suladığımız bardaklara boşaltalım.
  6. İlk sıcaklığı çıktıktan sonra buzdolabında 1 saat dinlendirelim. (vaktiniz yoksa daha az da olabilir).
  7. Bardaktan çıkarıp dilimlere ayıralım ve hindistan cevizine bulayalım.
  8. Dilediğiniz üzere süsledikten sonra servise hazırdır.
Bardak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt