Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barbunya Pilaki

Barbunya Pilaki

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
barbunya-pilaki.jpg

Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg taze barbunya
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz, karabiber
  • Su

Barbunya Pilaki Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Barbunyaların tanelerini çıkarıyoruz, yıkayoruz.
  2. 1 çay bardağı sıvı yağı tencereye koyuyoruz.
  3. Yemeklik olarak doğradığımız kuru soğanımızı tencereye ilave ediyoruz. Ardından salçayı da koyup kavuruyoruz.
  4. Karabiberi de ekliyoruz. Doğradığımız patates ve havucu da ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  5. Ardından barbunyası ve üzerinden çıkacak suyu ve damak tadınıza göre tuzu ilave edip kaynamaya bırakıyoruz.
  6. Kaynadıktan sonra ocağı kısıp kapağını kapatıp suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Ilık servis ediyoruz.
???? afiyet olsun????

Barbunya Pilaki Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt