iltasyazilim
FD Üye
Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı kadar taze barbunya ( Pazardan alıp ayıklayıp dondurmuştum)
*1 büyük soğan
*1 büyük patates
*2 havuç
*Domates salçası
*1 2 damla limon
*Maydanoz
Barbunya Pilaki Tarifi Yapılışı Soğanı düdüklü tencerede kavurdum Üzerine salça ve barbunyayı ekledim Tuzunu atıp düdüklü tencereyi kapadım Kaynamaya başlayınca 2025 dakika tuttum Altını kapadım *Küp küp doğranmış patates ve havucu limonu da ekleyip ağzı açıkken pişmeye bıraktım… Ağzı açık pişmesindeki amaç çok sulu olmasın plaki kıvamlı olursa güzeldir Soğuması için başka bir kaba aldım ve üzerini maydanozla süsledim… Hazıııırrrr
*2 su bardağı kadar taze barbunya ( Pazardan alıp ayıklayıp dondurmuştum)
*1 büyük soğan
*1 büyük patates
*2 havuç
*Domates salçası
*1 2 damla limon
*Maydanoz
Barbunya Pilaki Tarifi Yapılışı Soğanı düdüklü tencerede kavurdum Üzerine salça ve barbunyayı ekledim Tuzunu atıp düdüklü tencereyi kapadım Kaynamaya başlayınca 2025 dakika tuttum Altını kapadım *Küp küp doğranmış patates ve havucu limonu da ekleyip ağzı açıkken pişmeye bıraktım… Ağzı açık pişmesindeki amaç çok sulu olmasın plaki kıvamlı olursa güzeldir Soğuması için başka bir kaba aldım ve üzerini maydanozla süsledim… Hazıııırrrr
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.