Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barbunya Pilaki (Bol Zeytinyağlı Lezzet)

Barbunya Pilaki (Bol Zeytinyağlı Lezzet)
0
39

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
barbunya-pilaki-bol-zeytinyagli-lezzet.jpg

Barbunya Pilaki (Bol Zeytinyağlı Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım paket kuru barbunya
  • 1 tane büyük soğan
  • 2 tane havuç
  • 1 tane patates
  • 4 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 küçük demet dereotu
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Tuz
  • 1 limonun suyu
  • 3 su bardağı sıcak su

Barbunya Pilaki (Bol Zeytinyağlı Lezzet) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Barbunyayı 6 saat kadar suda bekletelim. Düdüklü tencerede ya da normal tencerede haşlayalım ve siyah suyunu dökelim.
  2. Soğanı yemeklik doğrayalım.
  3. Yapacağımız tencerede zeytinyağı ile kavuralım. Sonra salçaları ilave edelim onları da kavuralım.
  4. Küp doğranmış havuç ve patatesi ilave edelim. Barbunyayı ekleyelim.
  5. Baharatlarını ve tuzunu ekleyelim. Sıcak suyu ilave edelim. Tencerenin kapağını kapatalım. Arada kontrol edelim. Gerekirse su ilave edelim.
  6. Pişen barbunyamıza sarımsağı rendeleyelim ve karıştıralım.
  7. Biraz ılıdıktan sonra limon suyunu ve ince doğranmış dereotunu ilave edip karıştıralım ve servis edelim. Deneyenlere afiyet şifa olsun ????.
Barbunya Pilaki (Bol Zeytinyağlı Lezzet) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt