Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barbunya Fasulye Piyazı

Barbunya Fasulye Piyazı

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
barbunya-fasulye-piyazi.jpg

Barbunya Fasulye Piyazı Tanımı İçin Materyaller

  • 2 bardak haşlanmış fasulye yahut barbunya
  • 1 adet soğan
  • 3 adet yumurta
  • 15 – 20 kol maydanoz
  • 1 çay kaşığı sumak
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • Tuz
Sosu için
  • 1 yemek kaşığı limon
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Barbunya Fasulye Piyazı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Not : Fasulye yahut barbunyayı haşlarken haşlama suyuna kesinlikle biraz tuz ekleyin.
  2. Uygun bir kaba haşlanmış fasulye yahut barbunyayı ekleyin.
  3. Üzerine piyazlık ince doğranmış soğanı, maydanozu, 3 adet haşlanmış doğranmış yumurtayı, tuzu ve sumağı ekleyin, karıştırın.
  4. Yumurtayı da kaynadıktan sonra 8 dakika kaynatmayız kâfi olacaktır.
  5. Başka bir kasede sosu için materyalleri karıştırın piyazın üzerine dökün.
  6. Servis tabağına alıp, pulbiber serpip, servis edebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ????
Barbunya Fasulye Piyazı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt