Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Banyoyu Kim Buldu Banyoyu Kim Buldu? Arkadaşlar hiç düşündünüz mü duş alıp rahatladığımız ak pak olduğumuz Banyoyu Kim Buldu diyebanyoyukimbuldu5c5a2ea095bc2alt
bebeğinize banyoyu sevdirmek için çocuklara banyoyu sevdirme sevdirme oyunları bebeklere banyoyu sevdirmek çocuklara sevdirmek bebeklere sevdirmenin yolları Bebeğiniz ister banyo yapmaktan hoşlansın, ister hoşlanmasın, bu zamanı her ikinizin de hoşlanacağı, eğlenceli bir aktiviteye...
Diyalizi Kim Buldu Diyalizi Kim Buldu ? Kızlar hiç düşündünüz mü diyalizi kim nasıl buldu kaç yılında buldu diye, ben fazla merak ediyorumdadiyalizikimbuldu5c5a36d561479alt
Sakızı Kim Buldu Sakızı Kim Buldu hiç düşündünüz mü sakızı çiğner şişirir patlatırız ara sıra gerginlik de atarız ama kim buldu bu hoş ve tadı olmayan şeyisakizikimbuldu5c59fbbea186calt :D Big Grin :D
Lazeri Ilk Kim Buldu Lazeri Ilk Kim Buldu ? Hiç düşündünüz mü merak ettiniz mi Lazeri Ilk Kim Buldu diye ben çok düşünüyorum biliyorsanız merakımı giderinlazeriilkkimbuldu5c5a0a01eb2b3alt
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.