Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Banyo yaparken okunacak dua

0
193

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Banyoya girerken şu dua okunur:
“Allahumme inni es ’eluke min ’elcenneti ve naimiha ve eUzu bike mine ’nnari ve hamimiha “(Allahım senden cenneti ve cennet nimetlerini istiyorum, cehennemden ve cehennemin hararetinden sana sığınıyorum)

Banyodan cıkarken:
“Elhamdu lillahillezi ezhebe anni ’leza ve afani denilir

Similar threads

Banyoya Girerken ve Cıkarken Okunacak Dua Nedir, Banyoya girerken şu dua okunur: “Allahumme inni eseluke minelcenneti ve naimiha ve eUzu bike minennari ve hamimiha “ (Allahım senden cenneti ve cennet nimetlerini istiyorum, cehennemden ve cehennemin hararetinden sana sığınıyorum)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Banyo yaparken okunacak dua Banyoya girerken şu duâ okunur: “Allahumme innî es ’eluke min ’elcenneti ve naîmihâ ve eûzu bike mine ’nnâri ve hamîmihâ “(Allahım senden cenneti ve cennet nimetlerini istiyorum, cehennemden ve cehennemin hararetinden sana sığınıyorum) Banyodan çıkarken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Tuvalete girerken hangi dua okunur Tuvaletten cıkarken hangi dua okunur Tuvalete girerken ve cıkarken aşağıdaki dualar okunur Tuvalete Girerken Okunan Dua: Bismillah Allahumme inni eUzu bike mine'lhubsi ve'lhabais (Bismillah Allah'ım, hususi ve umumi butun kotulukleri bunyesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Helaya girerken cıkarken okunan dua Tuvalete Girerken ve Cıkarken Okunan Dualar Peygamber Efendimiz'in tuvalete girerken okuduğu dua şoyledir Bismillah Allahumme inni eUzu bike mine'lhubsi ve'lhabais Anlamı : Bismillah Allah'ım, hususi ve umumi butun kotulukleri bunyesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Helaya girerken cıkarken hangi dualar okunur Tuvalete gideceği sırada okunur: “Allahumme inni eUzu bike mine ’rricsi ’lhabisi ’lmuhbisi mine ’şşeytani ’rracim (Allahım, pislikten, kotu, kavulmuş şeytandan sana sığınırım) Tuvaletten cıkınca şu okunur: “Elhamdu lillahillezi ezhebe anni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
316
858,505Konular
982,651Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt