Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

BANA YOL GÖSTERİCEK ARKADAŞLAR var mı?

BANA YOL GÖSTERİCEK ARKADAŞLAR var mı?
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaslar 18 yaşnıda bir sorun yaşadık yani bni öğrendiler kızın telini aldılar falan sonradan bir şekile konuşmya başladık , 3 yıl geçti emrindeki ozamanlar 3 aylık sevgiliydik
neden öyle istemediler kasıt veremedim bana sapıık diyip durdu ablası
ablasına mesj atmıştım işte niçin böyle yapıysnuz diye aptallıkmı diyeym bilemedim neden msaj attım onuda amaç veremiyorum ozamanlar

hemen geldik 22 yaşında üniversite 4 sınıftayım 1 yılım kaldı evliliği düşünüyoruz lakin şimdi nişanlanıp garantiye edinmek istiyor kız arkadaşım bende kesin olmayan kaldım geçmişte olan olaylar tekrar sorun olurmu? çünkjü babası falan cok kızmıştı bidaha görüşmüycen falan demişti

annesi yalnızca daha cok erken demişti falan filan ayrılıcaksınız demişti
ablası cok sinir bozucuydu sizce nasıl bir yol izlemeliyim? yani gönder annesine söylediğinde annesi kabul etmezsse bne arayıp görüşmek istediğimi söylüycem yol göstericek oaln arkadaşlar varmı

kız arkadaşımı devamli isteyenler oluyor artık o yüzden nişanlanmayı düşüyoruz

ablasını ailesi dinliyor ablası cok asi birisi aileside ozamanlar onu dinlemişlerdi bilmiyorum derhal durumn ne olucak

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt