Bana Bir Resim Çiz Bana Bir Resim Çiz Mum Işığında Aydınlanmayı Bekleyen Geceler Kapkara Gökyüzünde Kaybolmuş Yıldızlar Acıyan Yüreğim Olsun İçinde Acıyı Çiz Bana Bana Bir Fotoğraf Çiz Kan Revan İçerisinde Unutmaya Uyuyan Ahali Kırık Dökük Düşler Kırılmış Insanlar Olsun İçinde Unutmayı Çiz Bana Bana Bir Fotoğraf Çiz Yolunu Kaybetmiş İnsanların Oradan Oraya Savrulmaları Aradıklarını Bulamamanın Yıkılmışlığı Acı İle Kanamaları Olsun İçinde Kanamayı Çiz Bana Bana Bir Resim Çiz Yalnızlığın Ayazında Donmaya Ramak Kala Ahali Sigaramın Dumanında Boğulan Düşler Dumansız Fikirler Olsun İçinde Ramak Kalmayı Çiz Bana Bana Bir Fotoğraf Çiz Beklemekten Usanmayan Ama Beklediği 'Şey'i Unutan Insanlar Titrek Cümleler Ağlayan Sözcükler Unutulan Ahali Olsun İçinde Unutulmayı Çiz Bana Bana Bir Fotoğraf Çiz Koşan Fakat Sol Tarafındaki Ağırlıktan Kaçamayan O Ağırlığın Aşağıda Ezilirken Çığlıkları Duyulmayan Halk Müziği Olsun İçinde Gürültüsüz Çığlıkları Çiz Bana Bana Bir Fotoğraf Çiz Adı İhanet Olsun Bana Bir Fotoğraf Çiz Adı Ayrılık Olsun Bana Bir Resim Çiz Adı Kavuşmak Olsun… Bana Bir Resim Çiz Adı Sen Olsun… Bana Bir Resim Çiz Senin Resmin Olsun