Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bana Bana Yiyeceğiniz Yeşil Zeytin Piyazı

Bana Bana Yiyeceğiniz Yeşil Zeytin Piyazı
0
120

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Bana Bana Yiyeceğiniz Yeşil Zeytin Piyazı Tanımı İçin Malzemeler

• 2 su bardağı doğranmış yeşil zeytin
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 orta uzunluk kuru soğan yahut 3 kısım taze soğan
  • Yarım su bardağı doğranmış ceviz
  • 1 adet limon
  • 1 yemek kaşığı nar pekmezi (isteğe bağlı)
  • 1 tatlı kaşığı tepeleme salça (Karışık)
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Karabiber
  • Tuz

Bana Bana Yiyeceğiniz Yeşil Zeytin Piyazı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Zeytin,kıymış olduğumuz maydanoz,küçük biçimde doğradığımız soğan,bıcakla doğramış olduğumuz ceviz derince kaba alınır.
  2. Zeytinyağı tavaya alınır salçanın kokusu çıkana kadar kavrularak karışımın içine konularak baharatlar eklenir ve karıştırılır.Kahvaltı için bana bana yiğeceğiniz nefis bir tanım afiyet olsun. Gaziantep’in yöresel lezzetidir.
Not: ben yazdan yaptığım tuzsuz zeytini kullandım sizde yoksa hazır dilimlenmiş formda alabilirsiniz.

Bana Bana Yiyeceğiniz Yeşil Zeytin Piyazı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Soslu Yeşil Zeytin Tanımı İçin Materyaller 1 çay bardağı doğranmış zeytin1 çay bardağı konserve mısır1 fincan sıvı yağ1.5 tatlı kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçası1 tutam pul biber2 diş sarımsak1 fincan su Soslu Yeşil Zeytin Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Köz Biberli Yeşil Zeytin Salatası Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı biberli yeşil zeytin2 adet taze kırmızı kapya biber4 adet yeşil soğan1 su bardağı mısır1 tutam maydanoz1 çay bardağı ceviz (İsteğe bağlı) Sosu için: 1 çay bardağı zeytinyağı3 kaşığı nar ekşisi1 adet yarım limon suyu1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Yeşil Zeytin Salatası Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı yeşil zeytin1 adet domates1 adet salatalık2 adet közlenmiş kapya biber2 adet yeşil soğan1 tutam maydanoz1 tutam dere2 kısım nane5 yemek kaşığı sıvı yağ4 yemek kaşığı nar ekşisi1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı nane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Tas Kebabı Eşliğinde Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler Tas kebabı için; Kemikli et(dana eti)1 litre su Pilav için; 1/2 (yarım) su bardağı yeşil mercimek1 su bardağı pilavlık bulgur1 adet orta uzunluk kuru soğan5-6 adet rendelenmiş çeri domatesTuz,karabiber1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Yeşil Mercimek Salatası Tarifi İçin Malzemeler *Yarım paket yıldız şehriye *1,5 su bardağı yeşil mercimek *1 küçük tavuk göğsü *45 yemek kaşığı zeytin yağı *1 limon *4 dal yeşil soğan *Maydanoz *Dereotu *Tuz, karabiber Yeşil Mercimek Salatası Tarifi Yapılışı Mercimek haşlanır ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,505Konular
982,773Mesajlar
33,070Kullanıcılar
bkgSon üye
Üst Alt