iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
12 parça hazır baklava yufkası
İç harcı için
2 su bardağı tatlı lor peyniri
Kızartmak için
Ayçiçek yağı
Üzeri için
Susam
Bal
Dondurma
Ballı peynir tatlısı hazırlanışı
İki kat baklava yufkasını üst üste gelecek şekilde mutfak tezgahına yayın Üzerine lor peynirinden yayın ve dikdörtgen bir şekil elde edecek şekilde sarın Kızgın yağda kızartın Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin Üzerine susam serpip bal gezdirin Dondurma ile süsleyerek ılık servis yapın
12 parça hazır baklava yufkası
İç harcı için
2 su bardağı tatlı lor peyniri
Kızartmak için
Ayçiçek yağı
Üzeri için
Susam
Bal
Dondurma
Ballı peynir tatlısı hazırlanışı
İki kat baklava yufkasını üst üste gelecek şekilde mutfak tezgahına yayın Üzerine lor peynirinden yayın ve dikdörtgen bir şekil elde edecek şekilde sarın Kızgın yağda kızartın Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin Üzerine susam serpip bal gezdirin Dondurma ile süsleyerek ılık servis yapın