Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ballı Bademli Alman Pastası (Çok Pratik Ve Çok Lezzetli)

Ballı Bademli Alman Pastası (Çok Pratik Ve Çok Lezzetli)
0
48

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
balli-bademli-alman-pastasi-cok-pratik-ve-cok-lezzetli.jpg

Ballı Bademli Alman Pastası (Çok Pratik Ve Çok Lezzetli) Tanımı İçin Gereçler


Keki için:

Bardak ölçüsü 200 ml
  • 3 adet yumurta ( orta boy)
  • 150 gram şeker (bir bardaktan bir parmak eksik )
  • 150 gram un ( bir bardak + 2 yemek kaşığı un)
  • 1 vanilya şekeri
  • 1 kabartma tozu
  • 70 gram badem
Kreması için:
  • 3 kutu (600ml) krema
  • 2 paket paradies krem ( vanilyalı puding tozu)( paradies creme)( çabuk olan puding)

Ballı Bademli Alman Pastası (Çok Pratik Ve Çok Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kekini hazırlamak için uygun bir kaba yumurta, şeker ve vanilya şekerini alıp 3 dk boyunca rengi açılıp, köpük köpük olana kadar çırpıyoruz.
  2. Akabinde unu ve kabartma tozunu eleyerek ekliyoruz ve bir el çırpıcısı yardımıyla karıştırıyoruz.
  3. Elde ettiğimiz hamuru kelepçeli kek kalıbına döküyoruz ve 170 derece alt üst ayar fırında 25-30 dk kadar pişiriyoruz.
  4. Daha sonra fırından çıkardığımız kekimizin üzerine ( sıcakken) bal gezdirip bir kaşık yardımıyla her yerine gelecek halde yayıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
  5. Soğuyan kekimizi dikkatlice ortadan ikiye kesiyoruz.
  6. Kreması için bir kaba 3 kutu krema ve 2 paket paradies krem ( vanilyalı puding tozu)(çabuk puding ) döküp 3 dk çırpıp kremayı hazırlıyoruz. ( çok çabuk oluyor).
  7. Daha sonra ortadan kestiğimiz kekin alt tabanına kremayı döküp düzgün bir formda yayıyoruz ve üzerine kekin üst tabanını yerleştiriyoruz. ( bu kademede üst kısmı eşit kek dilimi halindeki kesipte yerleştirilirse de olur. ) ( ben sonradan dilimlere ayırdım. )
  8. Bir kaç saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.

Ballı Bademli Alman Pastası (Çok Pratik Ve Çok Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt