Balkan Yordamı Palaçinka (Balkan Usulü) Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1 şişe maden suyu
- 1.5 su bardağı elenmiş un
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay bardağı sıvı yağ (Pişirmek için)
Balkan Adabı Palaçinka (Balkan Usulü) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta, şekeri ve vanilya şekerini mikser ile karıştırın.
- Süt ve maden suyunu ekleyip, hafif karıştırıp.
- Unu ve tuzu ekleyin.
- Pürüzsüz bir hamur elde ettikten sonra.
- Isınmış tavaya sıvı yağ döküp, pişiriniz. Afiyet olsun
.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.