iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 kişilik
1300 gr balkabağı
1 su bardağı su
1 adet soğan
4 su bardağı süt
4 yemek kaşığı krema
23 diş karanfil
kreton ekmek
12 demet dereotu
toz muskat
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Balkabağını soyun ve küçük küçük dilimleyin Derin bir tencereye koyun Sütü ve suyu ekleyin Muskat, biber, tuz, karanfil ve soyulmuş soğanları ekleyin Kabaklar yumuşayana kadar en az 35 dakika kaynatın Ateşten alın, soğan ve karanfilleri çıkarın Kalan çorbayı mikserden geçirin Sıcak olarak tabaklara paylaştırın Her tabağa bir kaşık krema , bir tutam ince doğranmış dereotu ve kreton ekmekleri serpin
4 kişilik
1300 gr balkabağı
1 su bardağı su
1 adet soğan
4 su bardağı süt
4 yemek kaşığı krema
23 diş karanfil
kreton ekmek
12 demet dereotu
toz muskat
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Balkabağını soyun ve küçük küçük dilimleyin Derin bir tencereye koyun Sütü ve suyu ekleyin Muskat, biber, tuz, karanfil ve soyulmuş soğanları ekleyin Kabaklar yumuşayana kadar en az 35 dakika kaynatın Ateşten alın, soğan ve karanfilleri çıkarın Kalan çorbayı mikserden geçirin Sıcak olarak tabaklara paylaştırın Her tabağa bir kaşık krema , bir tutam ince doğranmış dereotu ve kreton ekmekleri serpin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.