Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balkabağı Çorbası (Bebekler İçin)

Balkabağı Çorbası (Bebekler İçin)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Balkabağı Çorbası (Bebekler İçin) Tarifi İçin Malzemeler

*1 küçük soğan
*1 bardak ev yapımı tavuk suyu yada et suyu(ben et suyu kullandım)
*2 kaşık keçi sütü
*23 parça balkabağı (ben önceden dilimleyip buzluğa koyduklarımdan kullandım)
*1 tatlı kaşığı irmik
*1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Balkabağı Çorbası (Bebekler İçin) Tarifi Yapılışı Tencereye soğan, et suyu ve balkabağını koyuyoruzİsteyen tavuk suyu da kullanabilir Ben kendi yaptığım et suyunu tercih ettim Yumuşayana kadar kısık ateşte pişiriyoruz Yumuşadıktan sonra keçi sütünü ekleyip 5 dakika pişiriyoruz Daha sonra blendır dan geçiriyoruz Sonra bir tatlı kaşığı irmiğimizi de ekleyip irmikler pişene kadar biraz daha pişiriyoruz biraz ılıdıktan sonra zeytinyağını ekleyip bebeğimize afiyetle yediriyoruz Afiyet olsun

Similar threads

Kızımın Balkabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 dilimin yarısı kadar balkabağı *1 tatlı kaşığı tam buğday unu *su *tereyağı *zeytinyağ Kızımın Balkabağı Çorbası Tarifi Yapılışı Önce soyulmuş doğranmış balkabağından 1 diliminin yarısını az suda kapağı kapalı şekilde 10 dk haşlıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Balkabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 ince dilim balkabağı *1 küçük patates *1 arpacık soğan *Yarım havuç *Yarım çay bardağı pirinç *1 tatlı kaşığı zeytinyağı *1 ölçek devam sütü Balkabağı Çorbası Tarifi Yapılışı Bebekler bu çorbayı çok seviyor 6 aydan itibaren balkabağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Balkabağını, pazarların tezgahlarında ve alışveriş merkezlerinde genellikle dilimlenmiş olarak sıkça görüyoruz. Balkabağının sağlığa olan faydalarından yararlanmak isterseniz kremalı mantar çorbası tarifini deneyebilirsiniz. En kolay balkabağı çorbası nasıl yapılır? Balkabağı çorbasının püf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Sebzeli Bebek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 orta boy havuç *1 orta boy kuru soğan *1 kök ıspanak *1 küçük dilim balkabağı *Yarım avakado *Zeytinyağı *Karabiber, Nane, tuz Sebzeli Bebek Çorbası Tarifi Yapılışı Havuçu, kuru soğanı, ıspanağı ve balkabağını küçük küçük dilimleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Balkabağı Maması Tarifi İçin Malzemeler *3 dilim bal kabağı *Yarım havuç *1 5 yemek kaşığı irmik *Çay kaşığı ucu ile tarçın *1 tatlı kaşığı zeytinyaği *2 su bardağı sıcak su Balkabağı Maması Tarifi Yapılışı Malzemeleri küp küp doğrayıp irmiği ve suyu ekleyip ocağa bırakıp orta ateşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt