iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 Beyaz Etli Balık
2 Dilim Ekmek
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
50 gr Kaşar Rendesi
1 Çay Kaşığı Hardal
2 Havuç
4 Küçük Patates
1 Çarliston Biber
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Balıkları temizleyip yıkayın Süzüp üzerine tuz ve karabiber serptikten sonra 510 dakika marine edin Balıkların her iki yüzüne tereyağı sürüp alüminyum folyoya sarın Orta ısılı fırında 810 dakika pişirin
Ekmek içini ufalayıp alüminyum folyoya serin ve kızgın fırına verip kızartın Fırından alıp kaşar peyniri ve hardalla karıştırın Balıkları fırın tepsisine dizin Hazırladığınız ekmekli karışımı balıkların üzerine yayın Orta ısılı fırında 810 dakika daha pişirin
Havuç ve patatesleri soyun Havuç ve biberi uzun şeritler halinde doğrayın Patatesleri ikiye bölün Hepsini tuzlu suda 10 dakika kadar haşlayıp süzün Balıkları fırından çıkarıp servis tabağına alın Patates, havuç ve biber eşliğinde sıcak olarak servis yapın
4 Beyaz Etli Balık
2 Dilim Ekmek
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
50 gr Kaşar Rendesi
1 Çay Kaşığı Hardal
2 Havuç
4 Küçük Patates
1 Çarliston Biber
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Balıkları temizleyip yıkayın Süzüp üzerine tuz ve karabiber serptikten sonra 510 dakika marine edin Balıkların her iki yüzüne tereyağı sürüp alüminyum folyoya sarın Orta ısılı fırında 810 dakika pişirin
Ekmek içini ufalayıp alüminyum folyoya serin ve kızgın fırına verip kızartın Fırından alıp kaşar peyniri ve hardalla karıştırın Balıkları fırın tepsisine dizin Hazırladığınız ekmekli karışımı balıkların üzerine yayın Orta ısılı fırında 810 dakika daha pişirin
Havuç ve patatesleri soyun Havuç ve biberi uzun şeritler halinde doğrayın Patatesleri ikiye bölün Hepsini tuzlu suda 10 dakika kadar haşlayıp süzün Balıkları fırından çıkarıp servis tabağına alın Patates, havuç ve biber eşliğinde sıcak olarak servis yapın