Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balık Fileto

Balık Fileto
0
37

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
balik-fileto.jpg

Balık Fileto Tanımı İçin Gereçler

  • 4 adet orta uzunluk patates
  • 6 adet orta uzunluk soğan
  • 5 adet ikiye ayrılmış uskumru fileto
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 6 adet defne yaprağı
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Balık Fileto Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Balıkları yıkayıp süzülmesi için süzgeçte bekletin.
  2. Patatesleri ve soğanları soyup bir parmak kalınlığında dilimleyelim.
  3. Bir kabın içersine baharatları ve zeytinyağını alın.
  4. İçine dilimlenen patatesleri ve soğanları alıp karıştırın.
  5. Soslanan zerzevatları yağlı kağıt serili fırın kabına dizin.
  6. Tıpkı kaba balıkları alıp soslayıp sebzelerin üzerine balıkları derileri üstte kacak formda dizin.
  7. Balıkların altına defne yaprağı yerleştirin.
  8. Balıklara bıçak yardımıyla çizikler atın.
  9. Evvelce ısıtılmış 180° fırında ortalama 45 dakika pişirelim.
  10. Kızaran balıkları servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,708Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt