Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balık Çorbası

Balık Çorbası
0
151

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Balık Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet lipsoz balığı
*2 adet iskorpin balığı
*1 orta boy adet havuç
*1 adet kırmızı kapya biber
*1 adet kabak su
*Tuz
*İsterseniz çeşnili tuz çorbanın suyunu koyultmak için un

Balık Çorbası Tarifi Yapılışı Temizlenmiş olarak aldım balıkçıdan balıkları önce güzelce yıkadım ve kaynattım Etleri dağılacak şekilde ve kaynattığım suyu atmadım Bir süzgeçten gecirip suyunu tencereye aldım Balıkları etlerini dittim ama işin önemli kısmı incecik kılçıklar oluyor İyice dikkatle kontrol ederek ayıklayın ki icerken kılçık boğazınıza batmasın güzelce ayıklanmış etleri tencereye atıp birazdaha su ilave gerekebilir kaynatın tuzu yoksa tuz ilava edin Bu arada sebzeleri küçük zar şeklinde doğrayın Sebze doğrama işi bitince balıkların etlerinin bulunduğu tencereye sebzeleri de katın Sebzeler yumuşayınca çorbanın suyunu unla koyultun İki çeşit yapa bilirsiniz ister su ile unu inceltin çorbaya karıştırın İsterseniz benim gibi tereyağında unu kavurup çorbaya ilave edin Sizin zevkinize kalmış ben kavurup çorbanın kıvamını ayarladım Bir iki taşım kaynatıp ocaktan aldım Afiyet olsun arzuya göre içerken limon da çok yakışıyor İsterseniz sade mis gibi bir çorba içene şifa afiyet olsun

Similar threads

Çocukların kemik gelişimi ve bağışıklıklarının güçlenmesi için oldukça faydalı bir çorba hazırlamaya ne dersiniz? Tadı enfes ve damaklarda kalacak olan hamsi çorbası, son günlerin en çok merak edilen tarifleri arasında. Peki hamsi çorbası nasıl yapılır? Gelin birlikte öğrenelim... Hamsi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Çocukların kemik gelişimi ve bağışıklıklarının güçlenmesi için oldukça faydalı bir çorba hazırlamaya ne dersiniz? Tadı enfes ve damaklarda kalacak olan hamsi çorbası, son günlerin en çok merak edilen tarifleri arasında. Peki hamsi çorbası nasıl yapılır? Gelin birlikte öğrenelim... Hamsi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Sabri Ülker Vakfı ve Okan Üniversitesi Gastronomi Kısmı işbirliği ile gerçekleştirilen "Genç Şeflerden Sağlıklı Tarifler" girişimi kapsamında kış aylarına kişisel hem lezzetli hem de sağlıklı reçeteleri, en pratik prodüksiyon biçimleriyle sofralarınıza taşıyoruz. İşte lezzetli, sağlıklı ve çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Balık Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 adet levrek *1 tane havuç *1 tane soğan *3 diş sarımsak *1 dal pırasa *34 dal kereviz sapı *2 kaşık tereyağı veya zeytinyağı *2 yemek kaşığı un Balık Çorbası Tarifi Yapılışı Enfes mi enfes bir balık çorbası tarifini paylaşacağım Mutlaka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Kuzumun Balık Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *Yarım adet kılçıksız somon balığı *Yarım havuç *2 yemek kaşığı un *2 diş sarımsak *Az miktarda tuz *Yağ *Karabiber Kuzumun Balık Çorbası Tarifi Yapılışı Bu çorbayı herhangi bir tariften almadım kendi tercihime göre yaptım kızım için Eşim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt