Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Balık Buğulama

Balık Buğulama
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Balık Buğulama (2 Kişilik)

Malzemeler:
1 adet beyaz etli balık
1 buçuk su bardağı domates suyu
1 su bardağı su
2 adet defne yaprağı
2 diş sarımsak
1 adet soğan
3 çay kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı un
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızıbiber
1 dilim limon
1 çorba kaşığı soya sosu
Tuz

HAZIRLANIŞI :
Mevsimlik beyaz etli balığı fileto biçiminde temizleyin Geniş bir tencereye alın 1 buçuk su bardağı domates suyu ve 1 su bardağı suyu tencereye dökün 2 adet defne yaprağını tencereye ekleyin 2 diş sarımsağı dövün
Soğanı yemeklik doğrayın Sıvı yağla birlikte tencereye alın 1 dilim limon, soya sosu, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kırmızıbiber ve yeterli miktarda tuz ilave edin Tenceredeki su kaynayınca, üzerine 1 çorba kaşığı unu yavaş yavaş serpin Topaklaşmaması için kaşıkla iyice karıştırın Bu şekilde 510 dakika daha kaynatın
Daha sonra çukur bir servis tabağına alın Dilerseniz üzerine bir miktar baharat ve ince kıyılmış dereotu ekleyip sıcak şekilde servis yapın
 
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt