Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balık Biber Turşusu

Hoş geldin! Jonezz tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Balık Biber Turşusu
0
36

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
balik-biber-tursusu.jpg

Balık Biber Turşusu Tanımı İçin Gereçler

  • 2.5 kilo balık biber
Salamurası için;
  • 2 su bardağı su
  • 2 su bardağı üzüm sirkesi
  • 1 su bardağı ayçiçek yağı
  • 1 silme çorba kaşığı şeker
  • 1 silme çorba kaşığı turşuluk tuz
  • 2 baş sarımsak
  • 20 -25 adet tane karabiber

Balık Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Biberler közmatikte karıştırılarak istikrarlı biçimde közlenir.
  2. Kavanozlara sıkı bir halde yerleştirilir ve aralıklı olarak sarımsak ve tane karabiber eklenir.
  3. Salamura için yağ, su, sirke, tuz ve şeker kaynatılır ve sıcak bir formda kavanozlara hisse edilir.
  4. Bir gece soğuması için dışarda bırakılır.
  5. Daha sonra buzdolabında koruma edilir.
Afiyet olsun. Yaklaşık 4 gün sonunda açtığımda olmuşlardı.

Balık Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt