Balgam nasıl sökülür balgam nasıl sökülür balgam nasıl sökülür, atılır, söktürülür, çıkarılır, giderilir, geçer, oluşur, çıkar, alınır, çare edilir, hakkında merak edilen bütün bilgiler burada arkadaşlar Son dönemlerde, şahsımında yaşadığı afiyet sorunu balgam Bu konuda araştırma yaptım ve balgam nasıl sökülür, istedim oysa benim gibi balgam sorunu yaşamış tüm Melek'lerimde öğrensinbalgamnasilsokulur5c4f96f98ad72alt 1548354201 1548354201 balgamnasilsokulur5c4f96f9be4f1balgamnasilsokulur5c4f96f9be4f1 balgamnasilsokulur5c4f96f9be4f1 Solunum organlarının salgıladığı, ağızdan dışarı atılan sümüksü maddeye Balgam denir Balgam tek başına bir hastalık değildir ve solunum yollarında bir arz balgam bulunması normaldir Balgam rahatsız edecek derecede çoksa ve rengi değişmişse bir hastalığın belirtisi olabilir Balgamın rengi hangi hastalıktan kaynaklandığını bulmakta önemlidir Siyah ve gri renkte balgam sigara dumanı, kömür tozu ve hava kirliliği gibi nedenlerle oluşur Kırmızı, kanlı balgam geliyorsa akciğerlerle ilgili ciddi bir rahatsızlığın habercisi olabilir Kronik bronşit, zatürree, verem gibi solunum yolu iltihaplarında sarı renkte balgam görülür Saydam balgam astımın tipik özelliğidir Bu balgam epeyce yapışkandır ve hasta balgamı atmakta zorlanır Balgam Tedavisi için ilk önce balgamın nedenini bulmak ve bir hastalıktan kaynaklanıyorsa hastalığın tedavisine açtırmak gerekir aynı zamanda, balgam şikayetini eksilmek için balgam söktürücü ilaçlar ve şifalı bitki örtüsü kullanılabilir Bitkisel Çare için Meyan Kökü, Zencefil, Ihlamur ve Isırgan Otu gibi Şifalı bitki örtüsü balgam söktürücü etkileri nedeniyle kullanılabilir Isırgan Otunun tohumları suyu bıkkın üzümle birlikte suda kaynatılarak hazırlanan karışım her gün bir çorba kaşığı değin içilmeye devam edilirse boğazı yumuşatır ve balgamı söktürmeye yardımcı olur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.