Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balbay: Günlükler bana ait değil

Balbay: Günlükler bana ait değil
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Balbay: Günlükler bana ait yok Ergenekon davasında tutuklu Mustafa Balbay, medyada yer alan günlüğün kendisine ait olmadığını dile getirdi Cumhurriyet Gazetesi sürmanşetini yazarı Mustafa Balbay'a ayırdı Gazete, kendisine tecrit uygulandığını söyleyen Balbay'ın O günlükler bana ait yokdediğini yazdı Mustafa Balbay cezaevi yönetimi kadar tecrit aşağıda tutuluyor, havalandırmaya bile kimsesiz çıkartılıyor Öteki tutuklulardan öbür muameleye tabi tutuluyor Medya’da tartışılan şekilde bir günlüğüm yoktur Birbirinden bambaşka notlar kurulum yapılarak birileri tarafından işlenmiş, yorumlar eklenmiş, tahrif edilmiştir Ben gazeteciyim, gazetecilik mesleği açık havada hiçbir işe ve olaya bulaşmadım Ifade özgürlüğüm elimden alınmıştır Yayımlanmak üzere hazırladığım tefrika sansürü aşarsa gerçeği cümbür cemaat öğrenecektir Bana güç günde destek verenlere teşekkür ediyorum Destek verenlerin yüzünü kızartacak hiçbir faaliyetin içinde olmadığımı bilmelerini isterim TECRİT UYGULAMASI MI? Cumhuriyet Gazetesi, Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın Silivri Cezaevi’nde fiili 'tecrit' uygulanarak tek şahsiyet koğuşta tutulduğunu belirterek, havalandırmaya da tek başına çıkartıldığını belirterek, konu hakkında Hak Bakanlığı’na başvuruda bulunulduğunu açıklama etti  

858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt