Sarımsak limon karışımı hazırlama sarımsak limon suyunun faydaları yararları nelerdir konuyla ilgili yazımızda bu bilgiler bulabilirsiniz
imagesbalsarimsaklimonkarisimi5ad896febba9djpeg
Evlerinizde guvenle kullanabileceğiniz mucizevi bir karışım nasıl hazırlanır tarifini vereceğim
Peki bu Sarımsaklimon karışımının faydaları nelerdir:Sarımsaklı lumon ve bal karışımı tum damar iltihapları tedavi ediyor ayrıca tıkanan damarları acmaya yardımcı oluyorKollestrol ve lipidi duşuruyor zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor şekeri duşuruyor, pankreasın yenilemesini sağlıyor bunun gibi vucudumuza bircok faydası olan Sarımsaklı limon ve bal karışımı nasıl hazırlanır
2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan koyu renkli veya uzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz lazım Limonların suyunu iyice sıkıp kavanoza doldurun, soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun icine atıp kavanozun kapağını kapatınHazırladığınız bu karışımı 5 gun boyunca normal ılık bir yerde saklanıp her gun calkalayın25 gun bu şekilde beklettiğiniz karışımı sabah ac karnınıza bal ile karıştırarak yarım cay bardağı kadar icin
imagesbalsarimsaklimonkarisimi5ad896febba9djpeg
Evlerinizde guvenle kullanabileceğiniz mucizevi bir karışım nasıl hazırlanır tarifini vereceğim
Peki bu Sarımsaklimon karışımının faydaları nelerdir:Sarımsaklı lumon ve bal karışımı tum damar iltihapları tedavi ediyor ayrıca tıkanan damarları acmaya yardımcı oluyorKollestrol ve lipidi duşuruyor zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor şekeri duşuruyor, pankreasın yenilemesini sağlıyor bunun gibi vucudumuza bircok faydası olan Sarımsaklı limon ve bal karışımı nasıl hazırlanır
2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan koyu renkli veya uzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz lazım Limonların suyunu iyice sıkıp kavanoza doldurun, soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun icine atıp kavanozun kapağını kapatınHazırladığınız bu karışımı 5 gun boyunca normal ılık bir yerde saklanıp her gun calkalayın25 gun bu şekilde beklettiğiniz karışımı sabah ac karnınıza bal ile karıştırarak yarım cay bardağı kadar icin