Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bal Kabağı Çorbası

Bal Kabağı Çorbası
0
84

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
bal-kabagi-corbasi.jpg

Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 4-5 adet minik doğranmış kabak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 1 çay bardağı süt
  • 2,5 su bardağı su
  • 1 tablet kemik suyu
  • Zeytinyağ
  • Karabiber-tuz

Bal Kabağı Çorbası Tanımı Yapılışı


Merhaba.
  1. Tüm materyalleri küp küp doğrayalım.
  2. Sırayla tenceremize ekleyelim.
  3. Zeytinyağda kavrulduktan sonra suyu ve kemik suyu tableti eklenip kaynamaya bırakılır.
  4. Kaynayan çorba bleanderdan geçirilir.
  5. Tekrar ocağa alındığında süt ve baharatlar eklenerek bir taşım kaynatılır ve dinlendirmeye bırakılır.
Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt