Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bal Badem Tatlısı

Bal Badem Tatlısı
0
38

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
bal-badem-tatlisi.jpg

Bal Badem Tatlısı Tanımı İçin Materyaller


Şerbet için
  • 2.5 su bardak su
  • 3 su bardak şeker
  • 3 -4 damla limon suyu
Hamuru için
  • 125 gram tereyağ
  • 2 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 3 4 bardak un
  • 1 er paket kabartma tozu ve vanilin
Bulamak için
  • İrmik

Bal Badem Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci evvel şerbetimizi kaynatıp soğumaya bırakalım.
  2. Tereyağını eritelim yada evvelce çıkaralım yumuşasın.
  3. Öteki materyallerin hepsini de ekleyip katı olmayacak bir hamur elde edelim unu denetimli ekleyin lütfen.
  4. Daha sonra hal verip irmiğe bulayarak tepsimize dizelim.
  5. Üstlerine çok derin olmayacak biçimde bıçakla çizik atıp 180 derecede pişirelim.
  6. Fırından çıktıktan sonra soğuk şerbetimizi dökelim.
Bal Badem Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt