iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
1 Kilo taze fasulye
4 Adet yumurta
2 Adet kuru soğan
34 Adet sivri biber
6 Çorba kaşığı tereyağı
Aldığı kadar un
Tuz
Hazırlanışı
* Fasulyeleri ayıklayıp, akiye kesin
* Tuzlu suda haşlayıp, süzün
* Doğranmış soğan ve biberi, 3 çorba kaşığı tereyağında kavurun
* Fasulyeyi ekleyip, kavurmaya devam edin
* Yumurtaları çırpıp, krep hamuru elde edene kadar un ve biraz tuz ilave ederek karıştırın
* Kalan tereyağını teflon tavada eritip, karışımdan kepçe ile alarak krep şeklinde iki taraflı kızartın
* Küçük küçük kesip, fasulyeli karışımla karıştırın
1 Kilo taze fasulye
4 Adet yumurta
2 Adet kuru soğan
34 Adet sivri biber
6 Çorba kaşığı tereyağı
Aldığı kadar un
Tuz
Hazırlanışı
* Fasulyeleri ayıklayıp, akiye kesin
* Tuzlu suda haşlayıp, süzün
* Doğranmış soğan ve biberi, 3 çorba kaşığı tereyağında kavurun
* Fasulyeyi ekleyip, kavurmaya devam edin
* Yumurtaları çırpıp, krep hamuru elde edene kadar un ve biraz tuz ilave ederek karıştırın
* Kalan tereyağını teflon tavada eritip, karışımdan kepçe ile alarak krep şeklinde iki taraflı kızartın
* Küçük küçük kesip, fasulyeli karışımla karıştırın