Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakır Kızılı Sac Rengi Kimlere Yakışır

Bakır Kızılı Sac Rengi Kimlere Yakışır
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bakır kızılı sac rengi oldukca iddalı bir sac rengidirOzellikle acık tenli bayanlara daha cok yakıştığını duşunuyorum ben bu benim fikrim tabiik birde bu konuyla ilgili uzmanların goruşlerine yer verelim yazımızda ne dersiniz?

ALT :wwwupluploadsbakirkizilisacrengikimeyakisir60014bakirkizilisacrengikimeyakisir60014ALT

Uzmanlar bakır kızılı sac renginin tum kadınlara yakıştığını savunuyorYalnız yukarıda benimde belirttiğim goruşunde doğru olduğunu goruyoruz acık renkli pembe tenli bayanlara cok daha fazla yakışan bir sac renk tonudur

Ozellikle acık tenli bayanlarda bulunan sac renkleri hem şık hem cok asil bir gorunum kazandırır bayanlaraİddialı bir sac rengi olduğunuda belirtmiştim sizlere uzmanlarda benim gibi duşunuyorlar iddalı bir renk olması nedeniyle daha ozel bakım yapılması gerekiyor bakır kızılı sac rengi olan saclara

Similar threads

Bakır Sac Rengi Hangi Tenlere Yakışır? Bakır Sac renkleri genellikle doğal olarak acık tenli bayanların sacıdır Bayanlarda doğal olarak bulunuyor olması, herkese yakıştığı anlamına tabiki gelmiyorBakır sac rengi hangi ten rengine yakışır bakır sac rengi kimlere yakışır hep birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Saclarını boyatmak isteyen bayanların buyuk sıkıntılarından ve kararsız kaldıkları durumlardan biridir sac boyası rengini secmekKimileri bu konuyla ilgili goruşlerine değer verip kuaforunun onerileri on planda bulundururken kimileride bir turlu kimseye guvenemez ve arada kalır saclarını ne renk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Bakır kızılı saç rengi oldukça iddalı bir saç rengidirBilhassa açık tenli bayanlara daha çok yakıştığını düşünüyorum ben bu benim fikrim tabiik birde bu konuyla ilgili uzmanların görüşlerine yer verelim yazımızda ne dersiniz? ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Saclarınızı Bakır kızılına boyatmayı duşunuyorsanız sizlere yardımcı olacağını duşunduğum birbirinden guzel kızıl sac modelleri derledim ve hemen beğeninize sunuyorum bayanlar işte en guzel Bakır kızılı sac modelleri ve renkleri Bakır kızılı sac modlelerimiz sizlerle duz modelleri ve kıcırcık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
448
Hurrem Sultan'ın sac rengi nedir? Muhteşem yuzyıl dizisinin eski Hurrem sultanının sac rengi bayanlar tarafındna halen cok merak ediliyor ve bircok bayan hala Hurrem sac rengi arıyor ve saclarını Hurrem Sultan'ın sac rengine boyatmak icin cabalıyorHurrem'in sac rengine bazıları irlanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt