Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Koca Duyurdu: 'Savcılık, Doktoru Darp Eden Şüphelilerin Tutuklanmasını Talep Etti'

Bakan Koca Duyurdu: 'Savcılık, Doktoru Darp Eden Şüphelilerin Tutuklanmasını Talep Etti'
0
82

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde bulunan özel bir tıp merkezinde yaşanan şiddet olayı hakkında Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Koca, karara itiraz edildiğinin belirterek 'Cumhuriyet Başsavcılığınca, Asliye Ceza Mahkemesine itiraz edilerek şüphelilerin tutuklanması talep edilmiştir' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada doktora şiddet uygulayan şüpheliler hakkında verilen karara itiraz edilerek Cumhuriyet Başsavcılığınca, şüphelilerin tutuklanmasının talep edildiğini belirterek, 'Urfa'dan yeni haber... Viranşehir’de özel bir tıp merkezinde yaşanan şiddet cürmünün şüphelileri hakkında verilen isimli denetim kuralıyla tutuksuz yargılama kararına karşı Cumhuriyet Başsavcılığınca, Asliye Ceza Mahkemesine itiraz edilerek şüphelilerin tutuklanması talep edilmiştir' dedi.

Similar threads

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, ilacını yazmak için rapor istediği hastası tarafından darbedilen Nöroloji Uzmanı Dr. Ebru Ergin Bakar, 'Masaya, duvara her yere vurdu beni. Üzerime oturdu ve boğmaya çalıştı. Nefes alamadığım için ölüyordum. Şikayetçi oldum' dedi. Saldırgan çıkarıldığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Kanuna göre, baroya kayıtlı ve en az 15 yıl kıdemi bulunan avukatlara hususi damgalı pasaport verilecek. Ancak avukatların haklarında, Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen suçlar ile Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlardan dolayı soruşturma veya kovuşturma bulunmaması şartı aranacak. OHAL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kanuna nazaran, baroya kayıtlı ve en az 15 yıl kıdemi bulunan avukatlara özel damgalı pasaport verilecek. Fakat avukatların haklarında, Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen hatalar ile Terörle Uğraş Kanunu kapsamına giren hatalardan ötürü soruşturma yahut kovuşturma bulunmaması kuralı aranacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
AK Parti Sözcüsü Çelik: İktidarlarımız dönemine damgasını vuracak yeni bir insan hakları eylem planı hazırlanacak Teklifi, baro levhasına kayıtlı ve en az 15 yıl kıdemi bulunan avukatlara hususi damgalı pasaport verilebilmesine imkan tanıyor. Ancak avukatların haklarında, Türk Ceza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında belirlenen amaç ve hedefler doğrultusunda düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti milletvekillerince hazırlanan Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, baro levhasına kayıtlı ve en az 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt