Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bak Yeşil Yeşil Şarkı Sozu

Bak Yeşil Yeşil Şarkı Sozu
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bak Yeşil Yeşil Şarkı Sozleri

Bak Yeşil Yeşil Şarkısının Sozu

Kapat gozlerini kimse gormesin
Yalnız benim icin bak yeşil yeşil

Gozlerin kimseye umit vermesin

Seni oyle sevdim olurcesine
Tanrının yazdığı şiircesine
İcimden geceni bilircesine

Similar threads

kapat gozlerini şarkısının notaları nelerdir ? kapat gozlerini şarkısının Flut notaları Si mi fa sol re fa mi mi la si do si sol si la si la si fa fa la sol re mi fa sol la si do re mi re re do re si la sol si la si fa si si la sol fa sol mi mi re do si la sol fa mi si si mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
kapat gözlerini şarkısının notaları nelerdir ? kapat gözlerini şarkısının Flüt notaları Si mi fa sol re fa mi mi la si do si sol si la si la si fa fa la sol re mi fa sol la si do re mi re re do re si la sol si la si fa si si la sol fa sol mi mi re do si la sol fa mi si si mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Tripkolik Gozlerinin Yeşilini Ozledim Şarkı Sozleri Gozlerinin Yeşilini Ozledim Şarkı Sozu Tripkolik Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar butun derdim Sensiz bir dunyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar butun derdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
volkan konak feriğim sozleri, volkan konak feriğim şarkı sozleri Sevgilim Yeşil eriğim benim Ben icine hapsolmuş cekirdeğinim senin, Hapiste gunler ağır gecer diyorlar, Olsun be Ben vazgectim hurriyetimden, Yeter ki yetim bir cocuk gibi bırakma yureğimi Zira sensiz bu can bir yuktur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Umut Kaya Yanıma Yataydı Gordu mu kıpırdayamaz gozlerim gozlerini Ben zaten sessizce gozlerim gozlerini O bunu bilmiyordu Gozyaşlarım icime icime akardı O buna aldırmadan keyfine bakardı İstedim yalnız bir kez yanıma yataydı Hicbir şey yapmasa da elimi tutaydı Umut Kaya Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt