Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bak Postacı Geliyor şarkısı

Bak Postacı Geliyor şarkısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bak Postacı Geliyor şarkısı sözleri
Bak Postacı Geliyor çocuk şarkısı
bak Postacı Geliyor şarkısını dinle

Bak postacı geliyor
Selam veriyor
Herkes ona bakıyor
Merak ediyor

Çok teşekkür ederim
Postacı sana
Öyle sevinçli haberler
Getirdin bana

Bu gün yalnız bu kadar
Darılmayınız
Yarın yeniden gelirim
Hoşçakalınız

Haydi git allah ’a ısmarladık
Uğurlar olsun
Ellerin dert görmesin
Kısmetle dolsun

Bak Postacı Geliyor Şarkısını Dinle *

Similar threads

bak postacı geliyor şarkısının sözleri, postacı geliyor şarkısı, bak postacı geliyo sözleri,bak postacı geliyor şarkı sözü Bak Postacı Geliyor Çocuk Şarkısı KORO Bak postacı geliyor Selam veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor ÇOCUK Fazla teşekkür ederim Postacı sana Böylece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
bak postacı geliyor şarkısının notaları Bak postacı geliyor flüt notası solfasollasolfamirefamire solfasollasolfamirefamiredore Bak Postacı Geliyor Çocuk Şarkısı Bak postacı geliyor Selamlama veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor Çok teşekkür ederim Postacı sana Öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
bak postacı geliyor şarkısının notaları Bak postacı geliyor flut notası solfasollasolfamirefamire solfasollasolfamirefamiredore Bak Postacı Geliyor Cocuk Şarkısı Bak postacı geliyor Selam veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor Cok teşekkur ederim Postacı sana Pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
BENIM ÜÇ BALIGIM VAR Benim üç baligim var Suyun dibinde yem ara Oy lay lay oy lay lay Iki tanesine esmer Suyun dibinde gezer Oy lay lay oy lay lay Bir her birine kirmizi havuzun güzel kizi Oy lay lay lay lay lay TAVSANIM Tavsanim,tavsanim Ufak tavsanim Tavsanimin patileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
BENIM UC BALIGIM VAR Benim uc baligim var Suyun dibinde yem ara Oy lay lay oy lay lay Iki tanesi esmer Suyun dibinde gezer Oy lay lay oy lay lay Bir tanesi kirmizi havuzun guzel kizi Oy lay lay lay lay lay TAVSANIM Tavsanim,tavsanim Minik tavsanim Tavsanimin patileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt