Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bahçıvan Kebabı

Hoş geldin! premiumbird tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bahçıvan Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Malzemeler


750 gr but eti kuşbaşı
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz, karabiber

Hazırlanışı


* Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin
* Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun
* Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 12 defa karıştırın
* Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin
* Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın
* Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 12 kez karıştırarak kaynatın
* Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın
* NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz
* Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz



 
858,505Konular
982,796Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt