Baharatlı Balkabağı Tanımı İçin Materyaller
- 1 büyük balkabağı
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2-3 yemek kaşığı galeta unu yahut robotta çekilmiş ekmek kurusu
- 1 tatlı kaşığı isot
- 1 çay kaşığı tuz
- 2-3 diş sarımsak
Baharatlı Balkabağı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Balkabağını soyup küçük doğrayalım çok kalın olmasın.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serelim.
- Üzerine kabakları koyup tüm gereçleri ekleyip harmanlayalım.
- 180 derecede kabaklar yumuşayıncaya kadar 30 dk denetimli pişirelim. Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.