iltasyazilim
FD Üye
BAHAR ÇORBASI TARİFİ
2 adet havuç
2 adet patates
yarım su bardağı erişte
2 adet domates
3 adet sivri biber
1 adet orta boy soğan
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı kuru nane
1 kahve fincanı zeytinyağı
tuz
Yapılışı Havuç ve patatesleri, minik minik küpler halinde doğrayarak yumuşayana kadar suda haşlayın Minik doğranmış sivri biber ve erişteyi ekleyip, bir süre daha kaynatın
Ayrı bir kapta, zeytinyağı ile küp küp doğranmış kuru soğanı sarartın Unu ilave edip, biraz kavurun
Rendelediğiniz domatesleri ekleyin ve bir süre daha kavurun Son olarak, naneyi haşlanan sebzeleri katın ve tuzunu ayarlayın
2 adet havuç
2 adet patates
yarım su bardağı erişte
2 adet domates
3 adet sivri biber
1 adet orta boy soğan
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı kuru nane
1 kahve fincanı zeytinyağı
tuz
Yapılışı Havuç ve patatesleri, minik minik küpler halinde doğrayarak yumuşayana kadar suda haşlayın Minik doğranmış sivri biber ve erişteyi ekleyip, bir süre daha kaynatın
Ayrı bir kapta, zeytinyağı ile küp küp doğranmış kuru soğanı sarartın Unu ilave edip, biraz kavurun
Rendelediğiniz domatesleri ekleyin ve bir süre daha kavurun Son olarak, naneyi haşlanan sebzeleri katın ve tuzunu ayarlayın